Emmy-gaalan tyylikkäät ja tyrkyt

Sunnuntai-iltana Los Angelesissa pidetty Emmy-gaala kokosi punaiselle matolle näyttelijöiden kermaa. Salamavalojen räiskeessä nähtiin niin pukuloistoa kuin vaatimattomampiakin asuja. Kuuluisuuksien keskuudessa nähtiin tyylejä laidasta laitaan.









Tumma Brooke Shields oli valinnut juhlapukunsa sävyn täysin nappiin. Näyttelijän omat värit pääsivät turkoosin asun kanssa hyvin esille.

Mamma Mia -elokuvan kautta koko kansan tietoisuuteen tullut Amanda Seyfield on luonnossa yhtä upea kuin valkokankaalla. Kaunotar oli pukeutunut mekkoon, jonka koukeroiset olkaimet näyttivät hauskoilta.

Sinkkuelämästä tutut Cynthia Nixon ja Jennifer Coolidge näyttivät ainakin osaavan pitää hauskaa. Cynthian turkoosi mekko ei tosin korostanut naisen parhaita piirteitä, niin kuin kuuluu.

Aina upea Heidi Klum juonsi gaalan harmaassa asussa. Näyttelijä Lisa Rinna oli kyllä näyttävän näköinen, mutta puvusta uhkeana pursuavat rinnat ja törröhuulet tekivät kokonaisuudesta vähän liian tyrkyn. Samaa rohkeaa linjaa veti Tori Spelling lyhyessä mekossaan. Lyhythelmainen mutta tyttömäinen asu oli kuitenkin söpö.

Aikuiset naiset Felicity Huffman ja Sally Field todistivat, että yli 40-vuotiaskin voi pitää lyhythihaisia paitoja. Huffman ei näyttänyt ollenkaan pahalta kimaltelevassa harmaassa mekossaan ja Field säteili taas kerran karismaattisesti. Pukeutumisestaan paljon pyyhkeitä saanut Paula Abdul onnistui hänkin tällä kertaa, vaikka sinisen mekon kangas ei ollutkaan imartelevin valinta aikuisen naisen vartalolle.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat