Emma Thompson, 62, avautuu paineista näytellä alastonkohtauksessa: "Meidät on koulutettu vihaamaan vartaloitamme"

Emma Thompson kertoo riisuutuneensa elokuvan ohjaajan ja vastanäyttelijän kanssa alasti, harjoitellakseen seksikohtausta varten.

Brittinäyttelijä Emma Thompson, 62, esittää tuoreessa elokuvassaan, Good Luck to You, Leo Grande, eleköitynyttä opettajaa, joka yrittää kokea elämänsä ensimmäisen orgasmin.

Thompsonin roolihahmo Nancy päättää palkata puuhaan avuksi miesseuralaisen, jota esittää Daryl McCormack.

Thompson on paljastanut Inside-julkaisun mukaan hänen, McCormackin ja elokuvan ohjaaja Sophie Hyden valmistautuneen elokuvan alaston kohtauksiin oikein huolella. Kolmikko jopa riisuuntui täysin alasti harjoitusprosessin aikana.

Kypsä ikä "mahdollisti" alastonkohtauksen kuvaamisen

Thompson kertoo, että elokuvaan valmistautuminen sisälsi muun muassa oman kehon piirtämistä, sen kuvailua sekä keskustelua siitä, mikä omassa kehossa tuntuu hankalalta ja mistä siinä pitää.

– Sophie, Daryl ja minä harjoittelimme täysin alasti ja keskustelimme kehoistamme. Puhuimme suhteestamme omiin kehoihimme, Thompson kertoi Sundance Cinema Cafe -keskustelussa.

Yhdessä kohtauksessa Good Luck to You, Leo Grande -elokuvasta, Thompson seisoo yksinään peilin edessä ja tiputtaa aamutakkinsa päältään.

– On hyvin haastavaa olla alasti 62-vuotiaana, Thompson toteaa. 

Thompsonin mukaan naisille esitetään edelleen "hirveitä vaatimuksia" laihuudesta sekä elokuvan kuvauksissa että todellisessa maailmassa. Näyttelijä koki kuitenkin, että hänen kypsempi ikänsä mahdollisti alastonkohtauksen tekemisen.

– En usko, että olisin voinut tehdä sitä ennen tätä ikää. Ja silti ikäni tekee siitä tietysti erittäin haastavaa, koska emme ole tottuneet näkemään käsittelemättömiä kehoja ruudulla, Thompson pohtii.

"Ehkä hankalin asia, mitä minun on pitänyt näytellä"

Erillisessä haastattelussa Variety Virtualin Sundance studiolla Thompson avautui vielä lisää alastonkohtauksen kuvaamisesta.

– Ehkä hankalin asia, mitä minun on pitänyt näytellä, on ollut seisoa rentoutuneena ja katsella kehoani ilman tuomitsemista. Jos pyydät ketä tahansa naista tekemään sen, 9,9 tapauksessa kymmenestä he eivät pysty siihen, Thompson toteaa.

Thompsonin mukaan olemme tottuneet siihen, että emme pidä vartaloistamme. 

– Meidät on koulutettu vihaamaan vartaloitamme jo aikaisessa vaiheessa, koska ne eivät kohtaa mahdottomien ja jopa julmien ihanteiden kanssa, joita meille esitetään.

Lähde: Insider


Lue myös:

    Uusimmat