Eminem avautuu huumehelvetistään

Räppäri Marshall Mathers aka Eminem oli neljä vuotta takaperin heittää henkensä.

Eminem muistelee vuotta 2005, jolloin mies oli päihdekatkaisuhoidossa nukahtamislääkeriippuvuutensa vuoksi.

– Eräs tyyppi antoi minulle kourallisen sinisiä pillereitä, joiden alkuperää en tiennyt. Otin ne ja menin heikkoon happeen. Jälkeenpäin lääkärini kertoi, että tabut olivat metadonia, siis opiaattia, jota käytetään korvaushoitolääkkeenä.

– Olin kuulemma ottanut niin paljon pillereitä, että annos vastasi voimakkuudeltaan neljää vetoa heroiinia. Olin todella lähellä kuolemaa, mutta sekään ei saanut minua selville vesille, Eminem kertoi Vibe-lehdelle.

– Se, että minulla on ollut ongelmia lääkkeiden kanssa, ei ole mikään salaisuus. Olin koukussa rauhoittaviin. Minulla piti olla jatkuvasti lääkkeitä saatavilla, muuten tunsin sekoavani. Kerran käänsin koko kämppäni ylösalaisin, kun etsin jotain, millä olisin voinut helpottaa oloani. Löysinkin pari pilleriä talon kellarista, hän muistelee.

Hän uskoo lääkeriippuvuutensa kehittyneen salakavalasti.

– Yhtäkkiä en enää saanutkaan musiikista niitä kiksejä, joita sen olisi pitänyt minussa aiheuttaa. Siispä hain kiksejä vetämällä nupin sekaisin. Nyt räppääminen toimii taas kuin junan vessa, ja se riittää minulle, nyt 36-vuotias tähti sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat