Elvis Suomen listaykköseksi

Elvis 30 #1 Hits-kokoelma nousi julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Suomen virallisen albumilistan ykkössija on Elvikselle ensimmäinen Suomessa ja siksi historiallinen.

Elvis 30 #1 Hits on ensimmäisellä listaviikollaan noussut suoraan albumilistojen ykköseksi jo 17 maassa. Suomen lisäksi näin on tapahtunut jo esimerkiksi USA:ssa, Englannissa, Kanadassa, Ranskassa, Australiassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Elvis 30 #1 Hits teki historiaa jo aiemmin tällä viikolla olemalla ensimmäinen Elviksen virallinen albumi Suomessa, joka on myynyt yli kultalevyrajan eli yli 15 000 kappaletta.

Elvis 30 #1 Hits sisältää ensimmäistä kertaa samalla levyllä Elviksen kaikki Englannin ja USA:n 30 ykköshittiä sekä kuluvan vuoden megahitiksi nousseen A Little Less Conversation (JXL remix). Kyseessä on myös ensimmäinen kerta, kun Elviksen alkuperäisiä studionauhoja on saatu käsitellä ja alkuperäisversiot soivat remasteroinnin ja uudelleen miksauksen avulla paremmin kuin koskaan ennen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja