Elviksen koti oikeuskiistan kohtana

Lusikoita tahdonvoimalla aikoinaan taivutellut Uri Geller on haastanut Elvis Presleyn ensimmäisen kodin myyjät oikeuteen.

Nykyinen tv-persoona Geller tarjosi nettihuutokauppa eBayssa Tennesseen-talosta 905100 dollaria eli noin 700000 euroa. Gellerin mukaan hänen tarjouksensa oli huutokaupan korkein.

Tästä huolimatta talon entiset omistajat Cindy Hazen ja Mike Freeman myivät talon nashvilleläiselle levytuottajalle Mike Curbille. Gellerin mukaan Curb teki Elviksen talosta korkeamman tarjouksen, kun huuto oli jo päättynyt netissä.

Cindy Hazenin mukaan kauppaa ei koskaan saatettu loppuun Gellerin kanssa. BBC:n tietojen mukaan Curb tarjosi Elviksen ensimmäisestä talosta miljoona dollaria eli noin 774000 euroa.

Gellerin ja tämän bisneskumppanien tarkoituksena oli muuttaa talo museoksi. Elvis osti talon Heartbreak Hotel -hitin royalteilla vuonna 1956. Hän ehti asua talossa 13 kuukautta vanhempiensa ja isoäitinsä kanssa.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja