Elton John toipuu leikkauksesta

Sir Elton John viivytteli vaarallisen pitkään ennen hoitoon hakeutumista.

66-vuotias muusikko joutui Monacossa torstaina leikkaukseen, jossa häneltä poistettiin umpilisäke. BBCuutisoi tiedottajan vahvistaneen laulajan toipuvan leikkauksesta parhaillaan Nizzassa.

Elton John on kertonut The Sun -lehdelle esiintyneensä noin kymmenen keikan ajan tuskaisena.

– Olin kuin tikittävä aikapommi. Olisin ilmeisesti voinut kuolla minä hetkenä hyvänsä. Olen nyt niin kiitollinen siitä, että olen elossa.

Laulaja joutui viime kuussa perumaan useita keikkojaan umpisuolen oireilun takia. Nyt hänen uskotaan nousevan lavalle jälleen syyskuussa. Elton on myös kiittänyt fanejaan tuestaan nettisivujensa kirjoituksessa:

– Haluaisin kiittää kaikkia niitä tuhansia ihmisiä, jotka lähettivät minulle parane pian -korttteja ja viestejä kuluneen kahden viikon aikana. Toivotuksenne ovat koskettaneet minua ja niistä oli suuri apu toipumisessani. Maltan tuskin odottaa, että pääsen henkilökohtaisesti kiittämään teitä loppuvuoden keikoillani.

Elton Johnilla on toipumisen lisäksi myös lisää aiheita juhlaan. Muusikko tulee syyskuussa saamaan ensimmäistä kertaa jaettavan Brits Icon -palkinnon. Brit Awards -gaalan järjestäjien nimeämä uusi kategoria palkitsee brittimusiikin merkittäviä henkilöitä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat