Elton John boikotoi luksusmerkkiä – saa yllättäen tukea Beckhamilta

Laulaja Elton John on tuohtunut luksusmerkin edustajien lausunnosta ja yllyttää nyt muitakin boikotoimaan merkkiä.

Laulaja Elton John on laittanut Dolce & Gabbana -luksusmerkin boikottiin, uutisoi Daily Mail. Syynä tälle on merkin edustajien lausunnot.

Luksusmerkin italialaiset pääsuunnittelijat Domenico Dolce ja Stefano Gabbana ovat haastattelussa todenneet homojen adobtio-oikeuden olevan heidän mielestä luonnotonta. He ovat myös kuvailleet koeputkihedelmöityksellä syntyviä lapsia ”synteettisiksi”.

Elton Johnilla on kaksi lasta aviomiehensä Davidin kanssa. Molemmat lapset ovat syntyneet hoitojen ja sijaissynnyttäjän avulla. Nyt luksusmerkeistä muuten pitävä Elton on kääntynyt kyseistä brändiä vastaan ja toivoo muidenkin boikotoivan sitä.

Elton John on saanut tsemppiterveisiä kenties yllättävältäkin taholta. Muotimaailmassa vaikuttava Victoria Beckham on tuonut esiin mielipiteensä Twitter-tilillään.

– Lähetän rakkautta Eltonille, Davidille, Zacharylle, Elijahille ja kaikille  kauniille, koeputkihedelmöityksen avulla syntyneille lapsille, Beckham twiittaa.

Victoria Beckham on Spice Girls -aikoinaan toiminut jopa brändin lähettiläänä. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että ystävyys painaa vaakakupissa muotialan bisneskuvioita enemmän.

Lue myös:

    Uusimmat