Mainos

Eltel Networks osti kymenlaaksolaisen Kymertekin

Sähkö- ja televisioverkkoalaan erikoistunut Eltel Networks on sopinut Kymertek Oy:n koko osakekannan ostamisesta. Vajaat 80 henkilöä työllistävä Kymertek on kymenlaaksolainen energia- ja tietoliikennealan palveluyhtiö. Yhtiön palveluksessa on 2300 henkilöä.

Sähkö- ja televisioverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja kunnossapitoon erikoistunut Eltel Networks Oy on sopinut Kymertek Oy:n koko osakekannan ostamisesta. Kymertekin omistavat ABB Oy, Haminan Energia Oy ja Kotkan Energia Oy.

Vajaat 80 henkilöä työllistävä Kymertek on kymenlaaksolainen energia- ja tietoliikennealan palveluyhtiö. Se on erikoistunut muun muassa sähkö- ja maakaasuverkkojen rakentamiseen ja kunnossapitoon, tie- ja katuvalaistusten rakentamisen ja automaatiojärjestelmiin.

Kymertekin henkilöstön työsuhteet jatkuvat normaalisti, kerrotaan Eltel Networksista. Eltel Networks on laajentanut toimintaansa merkittävästi tämän vuoden aikana useiden yritysostojen kautta muun muassa Norjassa, Ruotsissa, Puolassa ja Virossa. Yhtiön palveluksessa on 2300 ihmistä ja tämän lisäksi osakkuusyhtiöissä vajaat 800 ihmistä.


(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.