Mainos

Elop: Tähän Googlen mokaan Nokia ei sorru

Nokian johtaja Stephen Elop kritisoi Googlen Android -mobiilikäyttöjärjestelmää. Elop totesi Pocket-lint -sivuston haastattelussa, että Android on liian pirstaloitunut järjestelmä.

Elop sanoo, että hän haluaa välttää tällaisen karikon Nokian ja Windows Phone -käyttöjärjestelmän kanssa.

- Emme halua Windows Phone -järjestelmään pirstaloitumista, koska olemme alkaneet nähdä miten pirstaloitumisesta on tullut ongelma eräässä toisessa käyttöjärjestelmässä, toteaa Elop.

Elop viittaa puheessaan siihen, miten monet kännykkävalmistajat ovat muokanneet Androidia ja lisänneet järjestelmän päälle omia käyttöliittymiään.

Elopin mukaan Nokia kyllä miettii omien ominaisuuksien lisäämistä Lumia-puhelimiinsa. Yhtiö aikoo kuitenkin varmistaa, että kaikki Windows Phonelle tarkoitetut sovellukset toimivat kitkattomasti.

Elopin mukaan Nokian kärkitavoite on tällä hetkellä Android-järjestelmästä ja Applen iPhonesta erottautuminen.

- Ensisijainen haasteemme on, että kuluttaja on tietoinen tuotteistamme, ymmärtää tarjoamamme käyttäjäkokemuksen tapahtumaruutuineen ja kaiken mikä tekee Windows Phonesta sen mikä se on.

Elopin mukaan Windows Phone on saatava ostajakandidaattien käsiteltäväksi.

- Opastamme käyttäjiä tapahtumaruutujen käytössä. Mitään tekemätön sovelluskuvakkeiden rivistö on tullut ihmisille tutuksi. Ihmiset eivät ole vielä tottuneet asioihin, jotka vierivät ja ovat elossa sekä esittävät tietoa. Kun esittelemme tämän heille, olemme vakuuttuneita pääsystä hyvään vauhtiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.