Mainos

Elop: Olemme kohdanneet ennakoitua suurempia haasteita

Matkapuhelinvalmistaja Nokian toimitusjohtajan Stephen Elopin mukaan yhtiö on kohdannut ennakoitua suurempia kilpailullisia haasteita.

Yhtiö käykin merkittävää muutosta, joka Elopin mukaan kehittyy ja muuttuu nopeasti. Hänen mukaansa yhtiön strategian toteutuksessa on edistytty.

– Olemme esitelleet neljä Nokia Lumia–älypuhelinta aikataulusta edellä ja niiden saama suosio ja palkinnot ovat rohkaisevia. Varsinaiset myyntitulokset ovat kuitenkin olleet vaihtelevia. Olemme ylittäneet odotuksia joillakin markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa, kun taas eteneminen tietyillä markkinoilla, kuten Iso-Britanniassa, on ollut haasteellisempaa, Elop kertoo pörssitiedotteessa.

Nokia suunnittelee myös tuotevalikoimansa vahvistamista kuluvan neljänneksen aikana.

– Investoimme Mobile Phones –yksikköömme tavoitteena tuotetarjonnan aukkojen täyttäminen. Meillä on selkeä tarve toteuttaa strategiaamme entistä nopeammin. Nopeutamme tahtiamme ja toimme Lumia 610- ja Lumia 900 –älypuhelimet markkinoille kuluneen vuosineljänneksen aikana. Laajennamme läsnäoloamme markkinoilla, lisäämme mainontaamme, tuomme avainasiakkaiden pyytämiä toiminnallisuuksia laitteisiin, Elop kertoo

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.