Elonkerjuu-yhtye sai levytyssopimuksen – Uutta laulajaa etsitään

Lauri Tähkän hylkäämä yhtye tekee uuden levyn.

Elonkerjuun alkuperäiset jäsenet, Simo Ralli, Lenni Paarma, Johanna Koivu sekä Antero Naali ovat solmineet levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. Päätös Elonkerjuun jatkamisesta kypsyi kesän aikana. Suuri palo tehdä musiikkia ja esiintyä ei kadonnut yhtyeen jäsenten sydämistä, ei edes vaikka faneja sekä yhtyettä shokeerannut uutinen Lauri Tähkä & Elonkerjuun hajoamisesta kuohuttikin tunteita. Nyt pölyn laskeuduttua Elonkerjuu on valmis jatkamaan ilman Lauri Tähkää.

– On ollut hienoa huomata kuinka meidän yhteinen tekeminen on enemmän kuin tekijöidensä summa. Bändi toimii. Eikä se mielestäni ole mikään ihme, me jätkät ollaan soitettu kimpassa jo kaksikymmentä vuotta ja Elonkerjuukin on ollut kasassa yli kymmenen vuotta, bändin kitaristi Simo Ralli puhkuu intoa.

Uutta laulajaa yhtye ei ole vielä löytänyt.

– Emme etsi vain laulajaa tai keulakuvaa bändille. Etsimme henkilöä, jolla on sydän ja sielu musiikin tekemiseen. Etsimme täysvaltaista bändinjäsentä, jolla on tuoda omaa näkemystä, lauluja, ja on valmis liittymään Elonkerjuun tiiviisehen ryppääseen. Antamaan kaikkensa, Ralli kiteyttää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat