Ellen rakentaa pokerihuoneen!

Nurmijärveltä hulvattoman kokoisen vanhan asemarakennuksen itselleen ostanut Ellen Jokikunnas rakennuttaa lukaalinsa pokerihuoneen. Juontaja on hurahtanut pokerinpeluuseen kavereiden innostamana, mutta painottaa että kyseessä on pelkkä harrastus.

Ellen osallistui torstaina Suomen suurimpaan pokeriturnaukseen Helsingissä. Turnaus huipentuu perjantaina, jolloin selviää, ketkä voittavat puolen miljoonan euron edestä palkintorahoja. Ellen itse ei uskaltanut veikata pääsevänsä finaalipöytiin, vaan kertoi tavoitteeksi kestää pelipöydässä vain tunnin verran. Ellenin hyvä ystävä Hanna Pakarinen oli myös paikalla tsemppaamassa kaveriaan.

- On tullut tehtyä 12-13 tunnin remonttipäiviä, niin tämä on ollut aika harvinaislaatuinen tilaisuus olla yhtäkkiä ihmisten ilmoilla ja tekemässä muuta kuin remonttia. Hauskaa vaihtelua, Ellen kertoi MTV:n Viihdeuutisille torstaina turnauksen kynnyksellä.

Ellenin remontin etenemistä voi seurata myös Joka kodin asuntomarkkinat -ohjelmassa. Pyyntö kodin remontoimiseen televisiokameroiden edessä tuli ohjelman tuotantotiimiltä.

- Media kiinnostui aiheesta jo ennen kuin olin edes ostanut kyseistä taloa. Ja Joka kodin asuntomarkkinat lähestyi minua ja kysyi, olisinko kiinnostunut lähtemään mukaan projektiin ja heidän ohjelmaansa. Siinä vaiheessa ei ollut enää vaihtoehtoa, että saako asian pidettyä salassa, niin oli hauskaa lähteä siihen mukaan. Tunnen sitä paitsi Reiskan entuudestaan, Ellen valotti projektin taustoja.

Yksityiselämänsä visusti julkisuudelta piilotellut Ellen ei pelkää, että uuden kodin remppaaminen valtakunnallisessa televisiossa kuitenkaan paljastaa liikaa hänen yksityisyydestään.

- Siinäkin menee raja. Me tehdään remonttia aina tiettyyn pisteeseen asti ja minulla on sananvalta siihen, että näytänkö mitään huoneita valmiina. Valmiiksi sisustetussa asunnossa mietin, että mihinkä huoneeseen päästän kenenkin.

Mutta yhden yksityiskohdan Ellen uudesta lukaalistaan Viihdeuutisille paljastaa:

- Pokerihuone on jo suunniteltu! Siellä on pöydät ja kaikki valmiina.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat