Ellen Jokikunnas päihitti pokeriammattilaisia

Juontaja Ellen Jokikunnas on monen muun tavoin hurahtanut pokeriin. Helsinki Freezeout -turnauksen finaaliin Jokikunnas ei päässyt, mutta seitsemän tunnin pelisessio oli pokeriharrastajalle hieno kokemus.

- 200 kilpailijasta 70 ihmistä tippui ennen mua. Se oli oikein hyvä saavutus ensikertalaiselle. Ei kyllä harmita yhtään. Olen tosi onnellinen, et kävi näin. Monta ammattilaista tippui ennen mua, Ellen iloitsi MTV:n Viihdeuutisten puhelinhaastattelussa.

Jokikunnas oli erityisen ylpeä menestyksestään sen takia, että pokerimaailmassa on varsin vähän naispelaajia. Seuraavaan turnaukseen Ellen suunnitteli kokoavansa naisporukan "hämmentämään pakkaa".

Vaikka pokerista on tullut Ellenille mieluisa ajanviettotapa, hänellä ei ole suunnitelmia pokeriammattilaiseksi ryhtymiseksi, koska se edellyttäisi pelaamista useita tunteja päivässä. Nyt hän vain nauttii pelaamisesta ystäviensä kanssa.

- Se on ennen kaikkea yks parhaita tapoja viettää laatuaikaa hyvien ihmisten kanssa. Se on monen tunnin rupeama. Siinä ehtii vaihtaa kuulumisia ja tutustua uusiin ihmisiin. Sillä tavalla me ollaan hoidettu sosiaalisia suhteita kaveripiirissä, kun kaikilla on töitä ja kiireitä. Sen sijaan, et tavattaisi vaikka baarissa, me yritetään järjestää aina pokeri-ilta, koska paremmin siinä tulee juteltua kuin baarissa, Ellen perusteli pokeri-innostustaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat