Ellen Jokikunnas, onko luvassa perheenlisäystä?

Juontaja Ellen Jokikunnaksen kesä on mennyt laiskotellen, mitä nyt välillä puutarhanhoidosta innostunut nainen on upottanut sormensa multaan.

Ellen Jokikunnas osallistui Whiskas Kissakaveria ei jätetä -kampanjan tilaisuuteen Helsingin keskustassa. Hyväntekeväisyystapahtuma toi suositun juontajan Nurmijärveltä kaupungin hulinaan, vaikka muuten kaunotar ei vilskettä kaipaakaan.

– En haluaisi poistua Nurmijärveltä ollenkaan. Ihmiset luulevat, etten pärjää ilman kahviloita ja sitä kaikkea hulinaa, mutta he ovat väärässä. Mä olen landelta kotoisin ja olen nyt palannut juurilleni, Ellen paljastaa Viihdeuutisille.

Ellen osti taannoin itselleen vanhan asemarakennuksen Nurmijärveltä ja on pikkuhiljaa remontoinut valtavaa taloa kuntoon.

– Se talo on unelma, jossa riittää koko ajan jotain tekemistä. Nyt ollaan remontoitu yhtä huonetta, mutta muuten olen rapsuttanut puutarhaa.

Median monitoimimies Jone Nikulan kanssa kihloissa oleva Ellen joutui viime vuoden lopulla raskaushuhujen pyörteisiin.

– Eräs lehti kirjoitti mun olevan viidennellä kuukaudella raskaana, mutta en mä ole kyllä mitään vauvaa nähnyt. Ei mulla ole vauvakuumetta, eikä meillä ole ryppyjä rakkaudessakaan, Ellen näpäyttää taannoiseen lehtikirjoitukseen viitaten.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat