Elizabeth Hurleyn miesystävä: Olen rakastunut!

Elizabeth Hurleyn miesystävä Shane Warne hehkuttaa olevansa korviaan myöten rakastunut näyttelijäkaunottareen.

Näyttelijä Elizabeth Hurleyn miesystävä Shane Warne on rakkaudesta lumoutunut australialainen! Entinen krikettitähti on yhdistetty Hurleyyn tämän erottua miehestään Arun Nagarista helmikuussa 2011. Warne on korviaan myöten rakastunut malli-näyttelijään – ja sen huomaa!

– Kyllä, olen (rakastunut). Rakastuminen on mahtava tunne. Olen rakastunut Elizabethiin. Meillä menee todella hyvin. Meidän on helppo olla toistemme seurassa. Yhdessä olemme melko hyvä tiimi. Mielestäni myös rakastunut olo luo todennäköisesti säteilevän hehkun, Warme kertoi australialaisessa radio-ohjelma 3AW:ssa.

Helmikuussa 2011 Hurley ilmoitti Twitterin kautta medialle erostaan Arun Nagarin kanssa. Pari ehti olla naimisissa neljä vuotta. Eron aikaan brittilehdissä pyöri huhuja, jonka mukaan Hurleylla olisi ollut suhde naimisissa olevan Warnen kanssa, jolla on kolme lasta nykyisen ex-vaimonsa Simone Callahanin kanssa. Hurleyn ja Nagarin avioero astui voimaan kesäkuussa 2011. Hurleylla on 9-vuotias poika Damian aiemmasta suhteestaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja