Mainos

Eliza Doolittle - tyylin ja musiikin uusi tähti

Eliza Doolittle on nouseva laulajalupaus sekä mielenkiintoinen pukeutuja. Tähti kuulee usein vertailuja Lily Alleniin, mutta paljastaa, ettei ole lainkaan rock-henkinen.

Eliza Doolittle on 22-vuotias lontoolaislupaus, jonka omaa nimeään kantava esikoisalbumi Eliza Doolittle julkaistiin heinäkuussa. Tähti on paitsi taitava laulaja, myös värikäs pukeutuja.

Dooley suosii pukeutumisessaan värikkäitä vaatteita ja hauskoja yksityiskohtia. Hän yhdistää rohkeasti värejä keskenään ja pitää mielellään lyhyitä shortseja, jotka paljastavat hänen pitkät hoikat säärensä. Doolittle muistuttaa, että parhaat puolensa kannattaa näyttää vielä kun on mahdollista.

Doolittle kertoo, että tyyliasiat ovat aina olleet hänen sydäntään lähellä, mutta hän ei välttämättä tunnista kaikkia merkkejä.

– En ole hulluna muotisuunnittelijoihin, mutta olen oppimassa. Rakastan Mark Fastia, Louise Goldinia, Christopher Kanea ja Danielle Scuttia, hän luettelee.

Eliza Doolittle, Kuva: Getty Images, Dave Hogan

Eliza Doolittle, Kuva: Getty Images, Neil Mockford

Nouseva tähti on päässyt näkemään huippumuotia myös läheltä. Helmikuussa hän esiintyi Lontoon muotiviikoilla muotisuunnittelija Eun Jeongin showssa. Live-esiintyminen catwalkilla oli historiallinen, sillä Doolittlen mukaan kukaan muu ei ole tehnyt vastaavaa aikaisemmin.

Eliza Doolittle, Kuva: Getty Images, Dave Hogan

Eliza Doolittle, Kuva: Getty Images, Gareth Gattermole

Dooliitleä on tituuleerattu Lily Allenin mantelinperijäksi, sillä he kummatkin kirjoittavat kappaleita kotikaupungistaan Lontoosta, pojista ja siitä, minkälaista on olla parikymppinen tyttö. Kaiken lisäksi sekä Allenilla että Doolittlellä on kuuluisat vanhemmat. Doolittlen isä on ohjaaja John Caird ja äiti palkittu näyttelijä Frances Ruffelle.

– Kuulen usein vertailuja Alleniin, enkä välitä siitä. Pidän hänen musiikistaan, mutta jos kuuntelet musiikkiani, huomaat kyllä eron välillämme, Doolittle muistuttaa.

Doolittle on myös Allenia lempeämmän oloinen. Nouseva tähti muistuttaa, ettei laukoisi julkisesti ilkeyksiä edes inhoamistaan ihmisistä.

– En ole lainkaan rock-henkinen. Tykkään mennä aikaisin nukkumaan ja juoda teetä, hän muistuttaa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Company

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.