Mainos

Elixir teki maastohiihdosta seksikästä

Suomen Latu on myöntänyt tämän vuoden Suomen liikuttaja -tunnustuksen Elixirille. Perustelujen mukaan Elixirin tv-ohjelma on jo vuosien ajan haastanut suomalaisia ylös sohvalta ulos liikkumaan. Maastohiihdon suosionkin sanotaan olevan Elixirin ansiota.

Tunnustus luovutettiin tänään Anttolanhovissa, Mikkelissä Suomen Ladun syyspäivien yhteydessä.

Elixirissä esimerkkeinä ovat toimineet eri julkisuuden henkilöt, joiden kunnon ja taitojen karttuminen on ollut tavallisellekin tv-katsojalle mahdollista. Elixirin nettisivuilla harjoitusohjelmat ovat katsottavissa minä vuorokauden aikana tahansa. Elixirin lajivalikoimasta löytyvät muun muassa niin perinteiset ulkoilulajit hiihto, suunnistus ja juoksu kuin myös uudet suosikit golf ja salibandy.

Palkintoperustelujen mukaan Elixir on innovatiivinen liikunnan edistäjä, jonka luova tapa käyttää eri medioita on saanut suomalaiset takaisin perinteisten ulkoilulajien ääreen. Suomen Ladun toiminnanjohtajan Eki Karlssonin mukaan juuri Elixir-ohjelmien positiivisuus tarttuu.

- Varmasti maastohiihdon muuttuminen trendilajiksi viime vuosina on ollut osittain Elixirin ansiota. Maastohiihto on Elixir-ohjelmissa kokenut todellisen face liftin ja nyt nuoret aikuisetkin ovat palanneet laduille, Karlsson kertoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.