Mainos

Elisa nostaa matkapuhelujen hintoja

Keskivertoasiakkaan laskuun muutos vaikuttaa Elisan arvion mukaan noin kahden euron verran kuukaudessa.

Teleoperaattori Elisa nostaa matkapuhelujen hintoja. Elisa ottaa maaliskuun alusta käyttöön puheluiden aloitusmaksun. Henkilöasiakasliittymien kotimaan matkapuheluista veloitetaan 4,9 sentin aloitusmaksu. Liittymien minuuttihinnat säilyvät ennallaan.

Muutos koskee alle puolta Elisan liittymämäärästä. Aloitusmaksua ei oteta käyttöön yritysasiakasliittymissä, 3G-puhepakettiliittymissä eikä Kolumbuksen tai Saunalahden liittymissä.

Keskivertoasiakkaan laskuun muutos vaikuttaa Elisan arvion mukaan noin kahden euron verran kuukaudessa.

-Muutoksella ollaan tavoiteltu mahdollisuutta investoida jatkossakin verkkojen rakentamiseen ja palveluitten kehittämiseen. Positiivista vaikutusta ollaan etsimässä, perustelee osastopäällikkö Risto Heikkilä Elisasta muutosta.

-Tavoitteenamme on ohjata asiakkaita siirtymään 3G-palvelupaketteihin ja sitä kautta ottamaan näitä uusia palveluja käyttöön, Heikkilä sanoo. Paketit perustuvat kuukausilaskutukseen.

Viime vuoden puolella TeliaSonera ilmoitti matkapuheluiden hinnankorotuksista. Heikkilän mukaan Elisassa ei suoranaisesti menty Soneran perässä.

-Toki se, että kilpailija tekee hinnoittelutoimenpiteitä, antaa tai pienentää tilaa muilta toimijoilta. Nyt on nähty, että markkinoilla on mahdollisuus toteuttaa tällaisia asioita, Heikkilä muotoilee.

Elisa tiedottaa asiasta ensi kuun alkuun mennessä henkilökohtaisesti kirjeellä niille asiakkaille, joita hinnoittelumuutos koskee.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.