Mainos

Elisa jakaa lisäosinkoja ja luisuu pörssissä

Teleoperaattori Elisa ilahduttaa omistajiaan lisäosingolla.

Yhtiö kertoo, että ylimääräinen osinko on 0,5 euroa osakkeelta. Osinko perustuu Elisan tuloksen ja taloudellisen tilanteen myönteiseen kehitykseen. Osingon irtoamispäivä on ensi maanantai. Ylimääräisen osingonjaon suuruus on vajaat 78 miljoonaa euroa, ja Elisan mukaan se maksetaan kertyneistä voittovaroista.

Elisa takoi syyskesällä vankan tuloksen tiukasta kilpailutilanteesta huolimatta. Elisan tulos ennen veroja ylsi heinä-syyskuussa 68 miljoonaan euroon, mikä oli kaksi miljoonaa vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Elisan toimitusjohtajan Veli-Matti Mattilan mukaan kilpailu Suomen televiestintämarkkinoilla jatkuu haasteellisena. Elisan matkaviestinnän liittymäkanta kasvoi neljänneksen aikana 102 000 kappaletta erityisesti uusien 3G-liittymien sekä mobiililaajakaistaliittymien ansiosta.

Elisa luisuu pörssissä

Osavuosikatsauksensa julkistanut Elisa on laskussa Helsingin pörssissä. Aamupäivällä luisua oli yli viisi prosenttia.

Elisa ilahduttaa omistajiaan lisäosingolla. Yhtiö kertoo, että ylimääräinen osinko on 0,5 euroa osakkeelta. Elisan tulos ennen veroja ylsi heinä-syyskuussa 68 miljoonaan euroon, mikä oli kaksi miljoonaa vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Pörssipäivä on muutenkin alkanut mollivoittoisesti Helsingin pörssissä. Pörssin yleisindeksi oli kello yhdentoista jälkeen reilun puolen prosentin laskussa. Matkapuhelinjätti Nokia oli 1,5 prosenttia pakkasella.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.