Mainos

Elisa ja KSP yhteistyöhön

Tietoliikenneyhtiö Elisa Communications on tehnyt aiesopimuksen KSP Yhtiöiden kanssa tietotekniikka-liiketoimintoja koskevista omistus- ja liiketoimintajärjestelyistä.

Elisa Communicationsin ja KSP Yhtiöiden tavoitteena on luoda IT-alalle liiketoimintakokonaisuus, joka voisi kansainvälistyä verkossa toteutettavilla lisäarvopalveluilla. Kaikki muut IT-alaan kuuluvat yhtiöt Elisa-konsernissa paitsi pörssiyhtiö Comptel Oyj ovat selvityksen piirissä.

Valmistelussa ovat mukana kaikki Elisa-konsernin tietotekniikkayhtiöt pörssiyhtiö Comptelia lukuunottamatta. Ratkaisut on tarkoitus saada voimaan viimeistään ensi vuoden keväällä.

KSP:n tulos parani


KSP Yhtiöiden alkuvuoden tulos ennen satunnaiseriä ja veroja oli 6,5 miljoonaa euroa, kun taas vuotta aiemmin se oli vielä 1,6 miljoonaa euroa. Liikevoittokin triplaantui vuoden takaisesta 5,5 miljoonaan euroon.

KSP Yhtiöiden liikevaihto kasvoi tammi-maaliskuussa 11,7 prosenttia 13,6 miljoonaa euroon. Liikevaihdon kasvu oli nopeinta Yomi Group -liiketoimintaryhmässä. Muita liiketoiminnan tuottoja oli 4,7 miljoonaa euroa, joka muodostui pääosin Kesnet Oy:n Radiolinjalle myymästä radioverkko-osuudesta.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.