Mainos

Elisa Communications lyhentää nimensä Elisaksi

Teleyhtiö Elisa Communications lyhentää nimeään. Yhtiön hallitus päätti tänään, että konsernin toiminimi muutetaan Elisa Oyj:ksi. Nimenmuutos vaatii vielä huhtikuussa kokoontuvan yhtiökokouksen siunauksen.

Elisa Communications -nimi ehti olla käytössä kolmisen vuotta. Siihen siirryttiin vuonna 2000, kun Helsingin Puhelin sulautui HPY Holdingiin. Periaatteessa lyhyempi nimi olisi kelvannut yhtiölle jo silloin, mutta Suomen tavaramerkkilain mukaan yleisiä erisnimiä kuten henkilöiden tai paikkakuntien nimiä ei voi suoraan rekisteröidä yhtiöiden nimiksi. Nyt rekisteröinti on mahdollista, kun Elisa on ollut yhtiöjärjestyksessä ns. aputoiminimenä parin vuoden ajan ja muodostunut markkinoilla käsitteeksi, johtaja Pekka Perttula Elisasta selvittää.

Nimenmuutos ei tällä kertaa aiheuta yhtiölle isoja kustannuksia. Elisan logoa ei pistetä uusiksi, vaan se yksinkertaistuu siten, että communications-sana pikkuhiljaa häviää. Konsernin kiinteän verkon palveluoperaattori ElisaCom on jo yli vuoden ajan käyttänyt logossaan pelkkää elisa-sanaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.