Mainos

Elisa avasi väliaikaisesti Sunpointin yhteydet

Asiakkailla viikko aikaa noutaa sähköpostinsa suljetusta portaalista.

Pari viikkoa sitten suljetun Sunpoint.net -portaalin tietoliikenneyhteydet palautetaan tilapäisesti, jotta asiakkaat voivat noutaa sieltä sähköpostinsa ja muut henkilökohtaiset aineistonsa. Viestintävirasto kertoi sopineensa asiasta teleoperaattori Elisan kanssa, jotta Sunpointin asiakkaiden oikeudet turvataan.

Elisa katkaisi Sunpointin yhteydet maksamattomien laskujen vuoksi 10. syyskuuta, minkä jälkeen Sunpointin asiakkaat eivät ole päässeet käsiksi sen enempää sähköposteihin kuin kotisivuihinsa. Sunpointin yhteydet avattiin iltapäivällä ja ne aiotaan pitää auki noin viikon ajan. Sen jälkeen yhteyksien jatkumista ei Viestintäviraston mukaan voida taata.

Sunpoint itse tiedottaa nettisivullaan, että portaalin omistusjärjestelyt ovat ratkenneet ja palvelua tullaan jatkamaan. Yhtiön mukaan sille on löytynyt uusi omistaja, joka tulee tiedottamaan asiasta ensi tilassa. Tähän asti Sunpoint.net -portaalia on ylläpitänyt yksityisen pääomasijoittajan omistama hyvinkääläinen Feco Group, joka aikanaan osti portaalin Rytsölän veljeksiltä.

Elisan myyntijohtaja Kalevi Westerlundin mukaan Sunpointin toiminta voi jatkua myös Elisan linjoilla, jos joko nykyinen tai uusi omistaja ensin maksaa rästissä olevat laskut pois. Maksamattoman summan suuruutta hän ei halunnut kommentoida.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.