Mainos

Elinkeinoelämän keskusliitto sai johtokaartin

Elinkeinoelämän keskusliiton tärkeimmät johtajat on nimitetty. Viiden sektorin ykkösjohtajasta neljä tulee Teollisuuden ja työnantajain TT:n leiristä. TT:stä ja Palvelutyönantajista muodostuvan uuden suurjärjestön hallitus hyväksyi toimitusjohtaja Leif Fagernäsin ehdotukset kokouksessaan.

Talouspolitiikan sektoria ryhtyy johtamaan Jussi Mustonen, työmarkkinasektoria Seppo Riski ja mm. energia- ja ympäristökysymykset kattavaa infrastruktuurisektoria Tellervo Kylä-Harakka-Ruonala, kaikki TT:n johtajia. Yrittäjyyden ja osaamisen sektorin vetäjäksi on nimitetty TT:läisessä Teknologiateollisuudessa näitä tehtäviä nykyisin hoitava Pekka Pokela.

Viidennen sektorin johtaja tulee TT:n ja PT:n yhteisestä Brysselin-toimistosta. Sen niin ikään TT-taustainen päällikkö Jukka Ahtela palaa ensi vuoden alusta Suomeen ja ryhtyy johtamaan mm. kauppapolitiikan ja elinkeinolainsäädännön kattavaa toimintaympäristösektoria.

Palvelutyönantajien toimitusjohtaja Arto Ojala on nimitetty johtajaksi vastuualueenaan viestintä ja sidosryhmäsuhteet. TT:n varatoimitusjohtaja Tarmo Korpela ryhtyy ensi vuonna hoitamaan mm. elinkeinopolitiikkaan ja verotukseen liittyviä erityistehtäviä ja jää vähitellen eläkkeelle.

(MTV3-STT)

(Talousuutiset 23.06.2004)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.