Mainos

Elinkautisvanki keskellä erikoista suhdesotkua – ex-vaimo uhkaili vangin naisystävää hapolla ja tappamisella

Jengimurhasta elinkautista vankeusrangaistusta istuva vanki on päätynyt keskelle erikoista suhdesotkua. Miehen ex-vaimo näet sai lähestymiskiellon tämän naisystävän ahdistelusta.

Ex-vaimo määrättiin ahdistelun vuoksi lähestymiskieltoon vangin naisystävää kohtaan. Hän vaati lähestymiskieltoa kumottavaksi, mutta Helsingin hovioikeus jätti päätöksen pysyväksi.

Asiasta kertoi ensin Iltalehti.

Elinkautisvangin naisystävän mukaan ex-vaimo on naisen ja vangin seurustelusta suivaantuneena uhannut naista Facebookin kautta ja tekstiviestein muun muassa hapon heittämisellä sekä naisen ja tämän lasten tappamisella. Lisäksi ex-vaimo olisi tehnyt naisesta useita perättömiä lastensuojeluilmoituksia.

Ex-vaimo kiistää syytteet. Hänen mukaansa viestejä ei ole lähetetty hänen numerostaan. Oikeus kuitenkin katsoi ex-vaimon olleen tekstiviestien takana.

Ex-vaimo: Viestit tekaistu

Elinkautisvanki oli osaltaan taas hakenut lähestymiskiellon ex-vaimostaan. Heillä oli vireillä isyyden kumoaminen, mutta vangin mukaan ex-vaimo ei ollut hyväksynyt heidän parisuhteensa päättymistä ja oli pommittanut tätä viestein.

Ex-vaimo kertoo MTV Uutisille pitävänsä väitteitä perättöminä. Hän ei halua olla tekemisissä sen enempää elinkautisvangin kuin tämän mahdollisten naisystävien kanssa. Hänen mukaansa todisteina käytetyt viestit ovat tekaistuja ja kyseessä on häneen kohdistuva ahdistelu, joka on jatkunut eri muodoissa jo pidemmän aikaa.

Hän kertoo suunnittelevansa asian viemistä korkeimpaan oikeuteen, minkä lisäksi hän on tehnyt poliisille tutkintapyynnön koskien tekaistuja viestejä.

Tapaukseen kytkeytyvä elinkautisvanki istuu tuomiota tovereidensa kanssa tekemistä kolmesta murhasta. Uhreina olivat kilpailevan moottoripyöräkerhon jäsenet. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.