Mainos

Elcoteqin tulos parani selvästi

Elcotqein tammi-syyskuun liikevaihto putosi 3,6 prosenttia 1,283 miljardiin euroon, mutta liiketulos parani selvästi. Vielä viime vuoden tammi-syyskuussa yhtiön liiketulos oli 23,3 miljoonaa euroa miinuksella, mutta nyt 7,4 miljoonaa euroa voitolla. Tulos ennen veroja parani -33,6 miljoonasta +1,3 miljoonaan euroon.

Elcoteq uskoo neljännen vuosineljänneksen liikevaihdon yltävän edellisen vuoden vastaavan jakson tasolle, jolloin liikevaihto oli 532 miljoonaa euroa. Jakson tuloksen odotetaan asettuvan vuoden 2002 kolmannen neljänneksen tasolle. Koko vuoden 2002 liikevaihdoksi arvioidaan näin ollen runsaat 1,8 miljardia euroa ja tuloksen arvioidaan olevan positiivinen.

Elcoteq tavoittelee uudistetulla strategiallaan kasvua ja parempaa kannattavuutta. Yhtiön kasvutavoitteet eivät kuitenkaan perustu ensisijaisesti markkinoiden kasvuun, vaan täsmennetyn strategian toteuttamisen kautta parantuvaan kilpailukykyyn. Tarkoitus on jatkaa kasvua nykyisten asiakkaiden kanssa, mutta yhtä olennaista on laajentaa asiakaskuntaa ja kasvattaa uusille asiakkaille suunnatun liiketoiminnan osuutta sekä aktiivisen myyntityön että mahdollisten rakennejärjestelyjen avulla, yhtiö kertoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.