Mainos

Elcoteq vähentää Tallinnassa

Elcoteq vähentää henkilöstöään Tallinnan-tehtaalla Virossa noin 270 henkilöllä. Tehdas työllistää tällä hetkellä noin
2000 henkilöä.

Vähennykset koskevat sekä vakituisia että määräaikaisia työntekijöitä ja toimihenkilöitä. Henkilöstön pienentämistarpeen taustalla on matkapuhelin- ja tietoliikennemarkkinoiden alhaisena jatkunut kysyntä ja siitä seurannut kapasiteetin alhainen käyttöaste.

Henkilöstövähennyksiä on toteutettu ensimmäisen vuosineljänneksen aikana myös Elcoteqin Kiinan- ja Meksikon-tehtailla, ja kokonaisuudessaan konsernin henkilöstömäärä on pienentynyt alkuvuonna noin 650 henkilöllä. Kaiken kaikkiaan Elcoteqin palveluksessa oli maaliskuun lopussa noin
7700 henkilöä.

Henkilöstövähennykset ovat osa viime vuonna alkanutta sopeutusohjelmaa, jolla mm. henkilöstö mitoitetaan näköpiirissä olevaan tarpeeseen. Henkilöstövähennykset on toteutettu suunnitelmien mukaisesti, eivätkä ne merkitse muutoksia Elcoteqin aiemmin ilmoittamaan ennusteeseen yhtiön ensimmäisen vuosineljänneksen liikevaihdosta ja tuloksesta.

Elcoteqin tammi-maaliskuun osavuosikatsaus julkistetaan perjantaina 26.4.2002 klo 9.00. Aiemmin julkistetun tiedon mukaisesti Elcoteqin vuoden 2002 ensimmäisen vuosineljänneksen liikevaihto jää selvästi edeltäneen vuosineljänneksen liikevaihdosta ja tulos tappiolliseksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.