Mainos

Elcoteq vähentää Lohjalla ennakoitua vähemmän

Elektroniikan sopimusvalmistaja Elcoteq irtisanoo Lohjan tehtaiden pääte- ja tietoliikennejärjestelmälaitteiden tuotannosta yhteensä 86 henkilöä. Heistä 75 on työntekijöitä ja 11 toimihenkilöitä.

Elcoteqin mukaan erilaisilla sisäisillä järjestelyillä irtisanottavien määrä supistui selvästi pienemmäksi kuin yt-neuvottelujen alkaessa maaliskuussa. Tuolloin yhtiö arvioi irtisanottavien määrän 160 henkilöksi.

Yt-neuvottelut käytiin päätelaitteiden ja tietoliikennejärjestelmien yksikössä, jonka henkilöstömäärä on ollut 358. Kaikkiaan Elcoteqin palveluksessa Lohjalla on noin 660 henkilöä. Irtisanomisilla Elcoteq pyrkii palauttamaan Lohjan tehtaiden matkapuhelintuotteiden ja tietoliikennejärjestelmien tuotannon kannattavaksi.

Elcoteqilla on Lohjalla kolme teollista yksikköä eli päätelaitteiden ja tietoliikennejärjestelmien valmistus, teollisuuselektroniikan valmistus sekä tuotteiden tuotannollistamispalveluja tarjoava NPI-keskus (New Product Introduction). Lisäksi Elcoteqilla on Lohjalla muutamia kymmeniä henkilöitä konsernin talous- ja tietohallinnon tehtävissä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.