Mainos

Elcoteq aloittaa yt-neuvottelut Lohjalla

Elcoteq käynnistää yt-neuvottelut Lohjan-tehtaillaan. Yhtiö ilmoitti aamulla, että se on kutsunut Lohjan-tehtaiden henkilöstöryhmien edustajat neuvottelemaan toimista, joilla tehtaiden toiminta voitaisiin sopeuttaa vastaamaan tämän hetkistä kysyntätilannetta.

Elcoteq ilmoitti 18. kesäkuuta, että sen huhti-kesäkuun tulos jää ensimmäisen vuosineljänneksen tulosta heikommaksi ja tulee siten olemaan selvästi tappiollinen. Yhtiö kertoi, että sen kannattavuuden heikentyminen huhti-kesäkuussa johtuu odotettua alhaisemmasta kysynnästä, käyttämättömän kapasiteetin aiheuttamista kustannuksista sekä epäkuranttien materiaalien poistosta.

Elcoteq Network Oyj on suurin eurooppalainen ja yksi maailman johtavista elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Se tuottaa suunnittelu-, valmistus-, materiaalihallinta- ja jälkimarkkinapalveluja kansainvälisille yrityksille. Yhtiön toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat päätelaitteet, tietoliikennejärjestelmät ja teollisuuselektroniikka.

Elcoteqilla on tuotantotoimintaa Suomessa, Virossa, Venäjällä, Unkarissa, Puolassa, Saksassa, Sveitsissä, Meksikossa ja Kiinassa. Lisäksi konsernilla on asiakaspalvelukeskukset Tanskassa, Sveitsissä, Yhdysvalloissa, Japanissa ja Hongkongissa.

Elcoteqin liikevaihto oli vuonna 2000 runsaat 2,2 miljardia euroa. Henkilökuntaa konsernissa on yli 10 000.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.