Mainos

Elävän musiikin ja viihteen etujärjestöt yhdistyivät

Elävän musiikin ja viihteen kaksi kotimaista etujärjestöä, Ohjelmatoimistojen liitto ry. ja Suomen Rocktoimistojen liitto ry. ovat päättäneet yhdistyä. Uuden liiton nimi on Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry. Yhdistyneen liiton jäseninä ovat kaikki alan merkittävät toimijat, eli noin viisikymmentä ohjelmatoimistoa ja agenttia.

Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n puheenjohtajaksi on valittu toimitusjohtaja Markku Laaksonen Eastway –konserniin kuuluvasta turkulaisesta Melodia Oy:stä. Varapuheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Juha Kyyrö helsinkiläisestä Fullsteam Agencystä.

Liiton hallitukseen valittiin jäseniksi Jouko Karppanen (J. Karppanen), Matti Kaunisvesi (Popgee), lkka Pensola (Polarartistit), Henri Kulmala (Auraviihde), Maria Tarnanen (Belides) ja Elina Orma (Live Nation).

- Liitto yli genrerajojen oli järkevin vaihtoehto pienellä ja suhdanneherkällä toimialalla. Yhdistymisen myötä meillä on nyt monipuolinen jäsenkunta ja kokenut hallitus, toteaa puheenjohtaja Laaksonen.

- Meidän pitää välittömästi unohtaa vanhat rakenteet, tai kiintiöajatukset, sekä sisäistää se, että olemme nyt yhteisessä liitossa. Toimintaan yhteisten asioiden hyväksi pitää saada mukaan parhaat voimat, oli taustana hevi tai humppa, puheenjohtaja Laaksonen jatkaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.