Mainos

Elämää aikuisviihdetähden tyttöystävänä

Dawn Schiller pääsi kokeilemaan elämää, josta moni vain haaveksii: hänestä tuli hyvin varustellun aikuisviihdetähden naisystävä. Parin suhde oli kuitenkin myrskyisä.

Dawn Schiller on julkaissut kirjan kokemuksistaan maailmaan kuuluisimpiin kuuluvan aikuisviihdetähden, John Holmesintyttöystävänä. The Road Through Wonderland -teoksessa nainen ruotii rankkaa suhdettaan Holmesiin, kertoo Marieclaire.com.

Aikuisviihteessä kunnostautuneen Holmesin on huhuttu olleen sängyssä 14 000 naisen kanssa, mutta luku on suuresti liioiteltu. Miehen peniksen koosta ei ole varmoja tietoja, mutta Holmes itse väitti tulleensa siunatuksi 38 sentin mittaisella lemmenelimellä.

Schiller tapasi suurikokoisesta varustuksestaan tunnetuksi tulleen Holmesin ollessaan vain 16-vuotias.

– Hän oli karismaattinen mies maaseutumaisemasta. Hän kehui vanhemmille naisille, miten suloisilta he näyttivät, ja naiset punastuivat. Hän hurmasi ihmiset, ja he kohtelivat häntä kuin tähteä. En kiinnittänyt huomiota aikuisviihdeteollisuuteen, Schiller kertoo.

Holmes hankkiutui Schillerin isän suosioon ja hurmasi samalla tyttären. Mies kantoi armaalleen sormuksia, nallekarhuja ja vaatteita.

– Hän vei minut nudistirannalle totuttaakseen minut siihen, että hän on alasti. Sitten hän vei minut aikuisviihde-elokuvan kuvauksiin esitelläkseen, mitä teki työkseen. Nauroin elokuvalle, koska se oli niin huvittava. Hän oli surkea näyttelijä!

Anteeksipyyntö rajan takaa?

Kun pari viimein päätyi sänkyyn, Schiller pelkäsi joutuvansa hylätyksi. Näin ei kuitenkaan käynyt. Kaksikko tapaili toisiaan Holmesin vielä ollessa naimisissa, ja vaimo tiesi parin suhteesta. Schiller jopa asui avioparin luona vaimon asiasta suuremmin välittämättä.

– Hän oli rakentanut muurit ympärilleen. Hän ajatteli, että pahat asiat voi vain ottaa ja laittaa laatikkoon; sitten laatikko laitetaan pois, eikä niitä ajatella.

Holmesin ja Schillerin suhde muuttui myrskyisäksi päihdeongelmien vuoksi, ja myös väkivaltaa esiintyi. Lopulta kaksikko erosi vauhdikkaissa merkeissä: murhasyytteisiin sotkeutunut Holmes pakeni poliisia yhdessä Schillerin kanssa, kunnes tämä antoi armaansa ilmi.

Holmes kuoli vuonna 1988 AIDSiin.

– Hänen kuolemansa aikoihin minulla oli outo tunne siitä, että hän voi huonosti. Eräänä päivänä minusta tuntui, kuin hän olisi jostakin kaukaa sanonut minulle "olen pahoillani", Schiller sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.