Eläkeläispariskunta kadotti rakkaan 15-vuotiaan koiransa – uskomaton sattuma toi perheen jälleen yhteen: "Isoisäni on onnellisempi kuin koskaan"

Kajsan perheellä suuri suru – rakas lemmikki kateissa jo kuukausia 0:40

Kadonneen welsh corgin löytänyt Matt Nelson julkaisi koirasta etsintäkuulutuksen Twitterissä. Pepper-koira löysi takaisin kotiin hauskan sattuman ansiosta.

Oli myrskyinen sunnuntai, kun Pepper-koira katosi. 15-vuotias welsh corgi -rotuinen Pepper hävisi omistajiensa Buffy ja Harry Wallacen pihasta, kertoo People-lehti. 

Nelson julkaisi corgista etsintäkuulutuksen

Omistajat olivat ymmärrettävästi pienestä ystävästään huolissaan. Heidän onnekseen koiran löysi Matt Nelsonin äiti.

Nelson pyörittää suosittua, koiriin keskittyvää Twitter-tiliä. Nelson julkaisi koirasta etsintäkuulutuksen sosiaalisessa mediassa. Perhe teki koirasta myös paperilehtisen, jota jaettiin kaupungilla.

Etsintäkuulutus. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Mikrosirua ei löytynyt

Nelsonin äiti vei koiran eläinlääkäriin, mutta mikrosirua ei löytynyt. Äiti epäili, että vanhahkon koiran omistajat voisivat itsekin olla vanhoja.

– Vanhempi mies ajoi ohitsemme ja äitini sanoi "oi, meidän pitäisi kysyä häneltä" ja minä sanoin "äiti, emme voi stereotyypitellä ihmisiä", emme voi kysyä jokaiselta vanhalta ihmiseltä, onko tämä heidän koiransa, Nelson muistelee.

Koira kävi eläinlääkärissä, mutta sillä ei ollut mikrosirua. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Sattumalta ohi ajanut mies oli Pepperin omistaja

Äiti ei kuitenkaan antanut periksi, onneksi – ohi ajanut mies todella oli Pepperin omistaja Harry! Wallacet olivat iloisia saadessaan koiransa takaisin.

– Ilmeisesti Pepperistä tuli viraalihitti, mitä vanhat ihmiset, kuten me, emme ymmärrä, Buffy kommentoi.

– Pojanpoikamme sanoi "katsokaa tätä, Pepperillä on 22 000 tykkäystä" ja minä sanoin "mistä sinä oikein puhut?"

Onnellinen omistaja. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Pojanpoika myös julkaisi Pepperistä kuvan kotinsa pihassa.

– Pepper on taas täällä, tekemässä ei-mitään ja makaamassa auringossa! Isoisäni on onnellisempi kuin koskaan, poika kirjoitti kuvan yhteydessä.

Lähde: People.com, Twitter, WOWKTV

Lue myös:

    Uusimmat