Mainos

Eläkeläinen asui ruumiin kanssa 10 vuotta

Britanniassa eläkeläismies on asunut rähjäisessä vuokra-asunnossa kymmenen vuoden ajan ystävänsä ruumis sohvan alla lojuneena. Bristolin lähellä asunut mies kertoo pelänneensä, että hän saisi häädön asunnosta, eikä tämän takia ollut ilmoittanut tapauksesta.

Naapurit olivat valittaneet kammottavista hajuista, mutta paikalliset viranomaiset eivät havainneet hajoavaa ruumista vaikka he vierailivat paikan päällä kahdesti. Viranomaiset olivat luulleet hajun tulevan wc-tiloista, kertoo brittilehti Daily Mail verkkosivuillaan.

Vuokralainen oli kutsunut kodittoman 73-vuotiaan juopottelukaverinsa asumaan kanssaan 90-luvun puolivälissä. Ystävä kuitenkin kuoli äkillisesti, jolloin vuokralainen joutui paniikkiin. Hän pelkäsi joutuvansa jättämään asuntonsa.

Sen sijaan, että hän olisi ilmoittanut asiasta viranomaisille, hän piilotti ruumiin käännetyn sohvan alle. Miehen luuranko havaittiin vasta kymmenen vuoden jälkeen vuonna 2008, kun vuokralainen muutti pois.

Ruumiin löytäneiden kunnan työmiesten mukaan ruumis oli edelleen istuma-asennossa ja muistutti likakasaa, josta törrötti ulos luita. Arvioiden mukaan mies oli kuollut vuonna 1998. Ruumiin kanssa elänyttä eläkeläismiestä vastaan ei ole nostettu syytteitä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.