Mainos

Ekaluokkalainen katosi matkalla kouluun - pyörä löytyi rautatieasemalta

Poliisi etsii Keravalla aamupäivällä kadonnutta seitsemänvuotiasta Riikka Määttää. Tuusulalaistyttö oli poliisin mukaan lähtenyt aamulla pyörällä Keravan Kirkonkylän kouluun, mutta ei saapunut perille.

- Rehtori oli soittanut tytön kotiin, koska oppilas ei saapunut kouluun. Tämä on ihan tavanomainen käytäntö ekaluokkalaisten kohdalla, kertoo Markku Lylykangas Keski-Uudenmaan poliisista.

Etsinnät käynnistettiin puhelinkeskustelun jälkeen. Tyttöä etsittiin ensiksi Killan kaupunginosasta, jossa hän asuu, sekä Keravan keskustasta. Mukana etsinnöissä on poliisin lisäksi vapaaehtoisia.

Iltapäivällä tytön pyörä sekä pyöräilykypärä löytyivät Keravan rautatieasemalta.

- Tutkimme paraikaa valvontakamerakuvaa rautatieasemalta, mutta toistaiseksi kuvista ei ole löytynyt johtolankoja, kertoo Lylykangas.

Poliisin mukaan tytön etsinnöissä edetään nyt sillä olettamalla, että hän olisi itse pyöräillyt asemalle, minne hän oli jättänyt sekä pyörän että kypärän.

Etsintöjä laajennetaan Keravalta Helsinkiin

Poliisin mukaan on mahdollista, että tyttö olisi noussut junaan.

- Käsitykseni mukaan tyttö on kyllä matkustanut junalla aiemminkin, mutta että kuinka tottunut junalla matkustaja hän on, sitä en osaa sanoa.

Poliisi ryhtyy etsimään tyttöä yhteistyössä VR:n kanssa.

- Tyttöä etsitään Keravan ja Helsingin välisiltä rautatieasemilta, kertoo Lylykangas.

Etsintöjä jatketaan poliisin mukaan toistaiseksi.

Tytöllä oli katoamishetkellä yllään vihreä Muumi-pyöräilykypärä, punainen fleece-takki, jossa etupuolella teksti "Crew" sekä vaaleanpunaiset housut. Tytöllä on vaaleat hiukset.

Katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta, mutta rikoksen mahdollisuuttakaan ei toistaiseksi voida sulkea pois. Kaikki tyttöön liittyvät havainnot ja tiedot pyydetään ilmoittamaan numeroon 112.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.