Mainos

Eka kerta avioituneena: Näin pääsette petiin asti

Hääpäivä vaatii veronsa, mutta moni pari haluaa silti viettää romanttisen hääyön. Miten ihanasta illasta selviytyy rankan hääjuhlinnan jälkeen? Lue vinkit alta!

Kun hääpäivä kääntyy iltaa kohti, tuoreen parin on aika vetäytyä kahdestaan makuuhuoneen puolelle. Tressugar.com neuvoo, mitä "ensimmäisenä yönä" kannattaa ottaa huomioon.

Realistinen hääyö: Tee se näin

Tehkää "se" joka tapauksessa. Kumpikin on varmasti uupunut ja pyörällä päästään. Kaiken lisäksi morsian on saanut kengistään rakot, ja sulhasta väsyttää… Totuus kuitenkin on, että hääyö koittaa vain kerran elämässä. Kannattaa siis nähdä hieman vaivaa ja ponnistella vielä hetki. Se on taatusti sen arvoista!

Älä odota maailman parasta tai romanttisinta rakastelua. Päivä on ollut pitkä, ja olette uuvuksissa. Kiireettömän ja pirteän erotiikan aika on myöhemmin.

Älkää odottako loppuun asti! Jos juhlitte aamuyön tunneille, ette taatusti jaksa enää ryhtyä intiimeihin puuhiin. Avioparin tuskin täytyy pyytää anteeksi sitä, että haluaa viettää aikaa yhdessä, ilman vieraitaan. Karatkaa siis rohkeasti paikalta.

Miksi odottaa iltaan asti? Pikainen piipahdus yläkerran huoneessa voi olla aivan yhtä nautinnollinen kuin myöhäisyön kohtaaminen makuuhuoneessa. Voitte myös pyytää hääauton kuskia piipahtamaan kahvilassa matkalla juhlapaikalle. Onhan teillä hieno auto käytössänne…

MTV3/Helmi

Lähde: Tressugar.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.