Mainos

Eilisillan Putousta katsoi yli 1,3 miljoonaa suomalaista

Eilisillan MTV3:n viihdeohjelmaa Putousta katsoi keskimäärin 1 361 000 suomalaista.

Yleensä näin suuria katsojalukuja keräävät lisäksi vain Tanssii Tähtien Kanssa, Linnan juhlat ja jääkiekon MM-kisat, jos Suomi on mukana loppupeleissä.

– Onhan tämä aivan huikea luku. Palaute on ollut kautta linjan positiivista, Putouksen vastaava tuottaja Sari Valtanen kertoo.

Tämä 1,36 miljoonan katsojakeskiarvo on niin sanottu yliyönluku, johon lisätään vielä tallennettu katselu. Tarkemmat katsojaluvut edellisestä viikosta julkaisee Finnpanel aina tiistaisin. 

Tämän vuoden sketsihahmoja ovat muun muassa Krista Kososen esittämä seurapiiritoimittaja Sirkka "Sika" Vainola, Riku Niemisen hahmo ilmaisutaidon opettaja Jarmo Heikkinen, Jussi Vatasen luomus imatralalainen kotirouva Antsku sekä Iina Kuustosen keksimä Jäbä Leisson, mainostoimistossa työskentelevä hipsteri.

Ohjelmaa on kommentoitu paljon myös sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi näyttelijä Jussi Vatasen Antskun murretta on kehuttu. Laulaja Krista Siegfrids epäili illalla Twitterissä näyttelijä Aku Hirviniemen varastaneen hänen hääpukunsa. Hirviniemi esitti ohjelmassa laulajaa, joka kotisohvalta katsottuna muistutti aika paljon Siegfridsia. 

Ja varmasti jo viikon alussa kouluissa kuullaan kysymys, mitä jäbä duunaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.