Mainos

Eikö kukaan ehdokas innosta? Vielä ehdit löytää itsellesi sopivimman

Suomi äänestää huomenna eduskuntavaaleissa. Näissä vaaleissa on arvioitu olevan iso joukko ihmisiä, jotka ovat edelleen epävarmoja sopivimmasta ehdokkaasta, jopa puolueesta.

MTV:n Vaalikone auttaa löytämään lähimpänä omia ajatuksia ja arvoja olevan ehdokkaan. Vaalikoneeseen on vastannut yli 1800 vaaleissa ehdolla olevaa henkilöä.

Vaalikoneeseen on tänä keväänä valittu 33 kysymystä eri aihepiireistä. Kysymyksissä painottuu vaalikauden aikana esiin nousseet aiheet, kuten turvallisuuspolitiikka, maahanmuutto, talouspolitiikka sekä työ- ja perhe-elämä.

Kävitkö jo äänestämässä? Älä silti unohda MTV:n Vaalikonetta

MTV:n Vaalikone tarjoaa hyödyllistä tietoa myös niille, jotka ovat jo ehdokkaansa löytäneet ja käyneet äänestämässä ennakkoon. 

Yli 30 kysymystä sisältävä Vaalikone antaa nimittäin kattavan kuvan ehdokkaan ajatusmaailmasta. Näin Vaalikoneen avulla voi tutustua siihen, millaisia ihmisiä on eduskuntaan pyrkimässä.

Tulosiltana, kun uudet kansanedustajat ovat tiedossa, Vaalikone antaa kattavan kuvan heidän ajatuksistaan. Kuka oli tuo yllätysnimi, joka keräsi huiman äänisaaliin? Entä mitä tuo viihdemaailmasta tuttu nimi ajattelee maahanmuutosta? Entä tuo politiikan konkari perhe-elämään liittyvistä asioista?

MTV Uutiset avaa näitä kysymyksiä laajasti heti vaalituloksen selvittyä.

MTV:n vaalikoneen kautta äänestäjä saa laajan kuvan ehdokkaista ja puolueista. Kone tarjoaa sopivia ehdokkaita jokaisen kysymyksen jälkeen, ei vain lopuksi, joten ehdokkaisiin pääsee tutustumaan jo kesken vaalikoneen täytön.

Äänestäjä voi samalla vertailla omia ja ehdokkaansa valintoja sekä lukea avoimia vastauksia. Vastauksia pääsee tarkastelemaan myös puoluetasolla.

Vaalikoneessa on suorat linkit ehdokkaiden sosiaalisen median tileihin, kotisivuille sekä esittelyvideoon, mikäli ehdokas on nämä täyttövaiheessa lisännyt. Sekä ehdokas että äänestäjä pystyvät jakamaan MTV:n vaalikoneen tuloksen myös omilla some-tileillään.

Kaikki vaaleihin liittyvät uutiset löytyvät MTV Uutisten vaalisivuilta. Vaalikoneen lisäksi sivustolla on julki kaikki vaaleihin ja politiikkaan liittyvät artikkelit, videot, suorat lähetykset sekä sosiaalisen median kommentit.

MTV:n vaalikoneen on toteuttanut ohjelmistotalo ZEF.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.