Eija-Riitta Korhola avautui seksuaalisesta ahdistelusta

Viime päivinä Suomessa on puhuttu paljon poliitikkojen seksuaalisesta ahdistelusta. Nyt aiheesta on avautunut myös eurokansanedustaja Eija-Riitta Korhola. Omilla nettisivuillaan Korhola paljasti saaneensa muutama vuosi sitten seksitarjouksen italialaiselta meppikollegaltaan.

- Madam Korhola, minun mielestäni meidän pitäisi viettää yö yhdessä, naimisissa oleva italialaispoliitikko ehdotteli.

Korhola kertoi kieltäytyneensä tarjouksessa vetoamalla avioliittoonsa, mutta se ei miehelle kelvannut esteeksi.

- No mutta minähän olen vielä enemmän naimisissa (even more married than you). Avioliitto on minulle tärkeä. Mutta yhtä tärkeää on vain olla rehellinen tunteilleen, silloin ihminen tekee oikein. Tartu hetkeen ja ole vilpitön, miespoliitikko oli yrittänyt perustella.

Kolmen lapsen äiti ei innostunut italialaisen filosofiasta. Omien sanojensa mukaan Korhola ei kuitenkaan järkyttynyt miehen ehdotuksesta, vaan he jatkoivat keskustelua asialinjalla italialaisen saatua pakit Korholalta.

- Jälkeenpäin ajatellen olin aivan ilmeisesti seksuaalisen häirinnän kohde, mutta totta puhuen en juurikaan ajatellut sitä tuolloin. Ehdotus oli aivan liian mutkaton, jotta tilanteesta olisi tajunnut ahdistua. Oli helppo sanoa ei, suoraan kysymykseen saattoi antaa suoran vastauksen. Lisäksi asiaan saattoi vaikuttaa, että hän oli italialainen, Korhola pohdiskeli nettikirjoituksessaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat