Mainos

”Ei ole valmis, teen loppuun perjantaina” – kokeen väliin jätetty viestilappu sai opettajan nauramaan ääneen

Kolmetoistavuotias tyttö keksi nerokkaan tavan selittää opettajalleen, miksi hän ei ollut ehtinyt tehdä koettaan loppuun. 

Neljän vuoden ajan opettajana työskennellyt Kristin Johansson sai maanantaina eteensä jotain, johon hän ei ollut törmännyt koko uransa aikana. Historian kokeita korjatessaan nainen löysi nimittäin erään kokeen päältä lapun, joka sai naisen nauramaan ääneen.

– Selasin palautettuja kokeita ja sitten vastaan tuli yksi, johon oli kiinnitetty Post it -lappu. Kun olin lukenut lapun läpi, en voinut tehdä muuta kuin nauraa, Johansson kertoo erikoisesta tilanteesta.

Muistilappuun kirjoitetussa viestissä annettiin selitys siihen, miksi kokeesta ei välttämättä tulisi kovinkaan hyvää arvosanaa.

– Ei ole valmis. Teen loppuun perjantaina. Täytyy mennä kuntosalille, lapussa kerrottiin.

Tyttö ratkaisi ongelmatilanteen nerokkaalla tavalla

Viesti oli 13-vuotiaan Jaqueline Olsenin käsialaa. Koetta tehnyt tyttö oli tuntenut hieman stressiä, sillä hänen kuntosalinsa salli hänen ikäistensä treenata vain ennen neljää iltapäivällä.

– Olin hieman huolissani siitä, että koe ei menisi kovinkaan hyvin. Ajattelin, että voisin tehdä koetta hieman kauemmin, mutta samalla tajusin, että minun täytyi mennä kuntosalille, Jaqueline kertoo lapun taustoista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tässä ristiriitaisessa tilanteessa tyttö päätti palauttaa kokeen ja kirjoittaa mukaan viestin, jossa hän lupasi tehdä sen myöhemmin loppuun paremmalla ajalla.

– Kokeessa vaadittiin paljon pohdintaa ja hän tunsi tarvitsevansa enemmän aikaa sen tekemiseen. Hän ajatteli, että voisi tehdä kokeen loppuun myöhemmin sillä viikolla, opettaja kertoo saamastaan selityksestä.

Tytölle ei kuitenkaan aiheutunut tempauksesta ongelmia, sillä hän läpäisi kokeen, vaikka ei ehtinytkään tehdä sitä aivan loppuun.

Äiti Kimberly yllätyi hieman saatuaan tiedon tyttärensä kirjoittamasta viestilapusta. Äidin mukaan tyttö harrasti ennen säännöllisesti koripalloa, mutta on lajin lopettamisen jälkeen siirtynyt käymään silloin tällöin kuntosalilla.

– Siinä ei ole mitään vikaa, mutta en ehkä halua hänen käyvän siellä koulun sijaan, äiti kertoo.

Lähde: Expressen

***

8:49

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.