Ei hyvältä näytä, Karri Kivi – tämä toisen erän salamamaali synkensi porilaistunnelmia entisestään

Muu pelitapahtuma: Ässät - Jukurit 0:58
Pekka Jormakka synkentää Ässät-luotsi Karri Kiven iltaa entisestään.

Karri Kivi jahtaa edelleen ensimmäistä voittoaan Ässien tämän kauden valmentajana. Alla on kolme tappiota, eikä keskiviikon Jukurit-kamppailu sekään ole alkanut porilaisittain suotuisasti.

Ennen Kiven nimitystä Ässien päävalmentajaksi joukkue oli ehtinyt hävitä kolme ottelua peräkkäin, joten porilaiset seilaavat kuuden ottelun tappioputkessa.

Helpolla voitto ei ole irtoamassa keskiviikkonakaan.

Ensimmäisessä erässä Jukurien Patrik Puistola vei mikkeliläiset johtoon komealla ylivoimalaukauksellaan. Nick Moutrey toi Ässät tasoihin, mutta Markus Oden ohjasi vieraat erätaukojohtoon.

Toisessa erässä Ässät ja porilaisyleisö sai lisää kylmää vettä niskaansa, kun Pekka Jormakka suti lukemiksi 3-1, kun erää oli pelattu vain 42 sekuntia. Maalin voit katsoa yllä olevalta videolta.