Mainos

Ei ahtaanpaikankammoisille: Maailman pienin autokauppa mahtuu puhelinkoppiin

Lontoossa voi pian hankkia auton puhelinkopista. Peugeot avaa pop up -myymälänsä perinteiseen englantilaiseen puhelinkoppiin, jossa autokaupat hoituvat tabletin avulla, kertoo Carthrottle.

Puhelinkopit käyvät yhä harvinaisemmiksi, kun kännykät ovat tehneet ne lähes tarpeettomiksi. Peugeot on keksinyt kopeille uutta käyttöä, ja avaa ensi viikolla pop up -autokaupan lontoolaiseen puhelinkoppiin.

Puhelinkoppimyymälään päästääkseen on ensin lunastettava ovikoodi Peugeotin nettisivuilta. Tämän jälkeen puhelinkoppiin voi marssia kuin autokauppaan.

Puhelinkopista löytyy nettiyhteydellä varustettu tabletti, jolla voi valita mieleisensä auton ja tehdä tilauksen. Kopista löytyy myös autojen pienoismalleja.

Vaikka puhelinkoppi voi tilana tuntua hieman ahtaalta, aukioloajat ovat tavallista laajemmat. Koppi on auki aamuseitsemästä keskiyöhön, mutta vain syyskuun loppuun asti.

Pop up -myymälä on jatkoa Peugeotin tammikuussa lanseeraamalle tilausjärjestelmälle, jonka se kehitti helpottamaan autokauppaa verkossa.

Lähde: Carthrottle 

***

0:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.