Eeppinen seikkailu käynnistyy – tutustu Fort Boyard Suomi -kisaajiin!

Fort Boyard Suomi käynnistyy MTV3-kanavalla lauantaina 25. elokuuta klo 19.35.

Taistelu linnakkeen herruudesta käynnistyy, kun Fort Boyard Suomi alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 25. elokuuta. 

Ohjelmassa 18 julkkista taistelee Ranskan länsirannikolla sijaitsevan Napoleonin aikakaudelta peräisin olevan linnakkeen herruudesta. Julkkikset on jaettu kuuteen kolmihenkiseen joukkueeseen, jotka kohtaavat kilpailussa pelkonsa ja venyvät tehtävissä fyysisyytensä äärirajoille. 

Ensimmäisessä jaksossa vastakkain asettuvat sinisen joukkueen Roni Back, Janni Hussi ja Sami Uotila sekä punaisen joukkueen Siim Liivik, Mikko Parikka ja Shirly Karvinen. Toisessa jaksossa toisensa kohtaavat puolestaan keltaisen joukkueen Teemu Packalén, Eevi Teittinen ja Heidi Sohlberg sekä harmaan joukkueen Oona Kivelä, Heikki Sorsa ja Perttu Sirviö.

Kymmenen jakson päätteeksi selviää, mikä joukkueista voittaa linnakkeen herruuden sekä 15 000 euron rahapalkinnon. 

Joukkueet suorittavat linnakesaarella erilaisia tehtäviä, joissa heillä on tavoitteena voittaa joukkueelleen avaimia. Näitä avaimia tarvitaan Linnakkeen aarrekammiossa, jossa kilpailijoiden tavoitteena on kerätä niin paljon kultaa kuin pystyvät.

Ensimmäisessä jaksossa punainen ja sininen joukkue pääsee kokeilemaan taitojaan ja uskalluksen rajojaan muun muassa voimaa vaativissa tehtävissä kuten miekan nostossa, benjihypyssä, seinäkiipeilyssä ja niiden lisäksi kilpailijat joutuvat ylittämään pelkojaan myös käärmeiden kanssa.

Toisessa jaksossa nähdään, kuinka erittäin kilpailuhenkisten harmaan ja keltaisen joukkueen kantti kestää hyönteisiä, löytyykö joukkueilta matemaattista ratkaisukykyä ja testataan kilpailijoiden paineen sietokykyä niin veden alla kuin yläilmoissa.

Fort Boyard Suomi -ohjelman toinen jakso nähdään poikkeuksellisesti jo sunnuntaina 26. elokuuta klo 19.35 alkaen. 

Ohjelman juontajina toimivat Joanna Kuvaja ja Ile Uusivuori.

Fort Boyard Suomi lauantaina 25. elokuuta MTV3-kanavalla klo 19.35. Ohjelman toinen jakso sunnuntaina 26. elokuuta MTV3-kanavalla samaan katseluaikaan.

Lue myös:

    Uusimmat