Mainos

Edmontonin joukkosurma: Epäillyllä rikostausta

Kahdeksan ihmisen hengen vaatinut joukkosurma Edmontonissa järkyttää Kanadaa. Kaikkien surmaajiksi epäillään samaa henkilöä.

Edmontonin poliisipäällikkö Rod Knechtin mukaan epäillyllä on rikostausta. Miehen menneisyyteen kuuluu huumeita ja väkivaltaa, Edmonton Journal -lehden toimittaja Brent Wittmeier täsmentää Twitterissä.

Poliisipäällikkö Knechtin mukaan mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että rikokset liittyisivät huumeisiin tai jengirikollisuuteen. Joukkosurmassa käytetty käsiase on kuitenkin ilmoitettu varastetuksi vuonna 2006.

Edmonton Journal -lehden toimittaja Elise Stolte huomauttaa Twitterissä, että kyseessä on poliisin mukaan perheväkivalta.

Lähteiden mukaan surmaajaksi epäillään miestä, joka on noin 60-vuotias, paikallisen vietnamilaisen ravintolan toinen omistaja. Miehellä oli 8-vuotias poika ja alle kouluikäinen tytär. Perheessä kerrotaan olleen rahahuolia ja ilmeisesti ravintola olisi ollut menossa konkurssiin. Poliisi ei ole vahvistanut epäilyjä.

Tragedia on Edmontonin kaikkien aikojen suurin joukkosurma. Viimeisin suuri murhenäytelmä on vuodelta 1956, jolloin Albertan provinssissa sai surmansa kuusi henkeä.

 

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.