Edistä vatsan hyvinvointia!

Vatsan toiminnasta kannattaa pitää huolta. Esimerkiksi ulkomaanmatkat ovat hyvä syy varmistaa vatsan hyvinvointi maitohappobakteereilla.

Maitohappobakteerit ovat probiootteja, jotka ylläpitävät tasapainoista ja tervettä suolistobakteerikantaa. Ne lisäävät vasta-aineiden muodostumista, vahvistavat vastustuskykyä ja tasapainottavat vatsan toimintaa esimerkiksi ruokavaliomuutosten ja antibioottihoidon yhteydessä.

Säännöllisesti nautittuna maitohappobakteerit edistävät hyvinvointia. Ne toimivat osana suoliston luonnollista ja hyödyllistä bakteeristoa estäen haitallisten mikrobien toimintaa.

Probimax 8 -kapselit sisältävät kahdeksaa laktoositonta, enteropäällystettyä maitohappobakteerikantaa. Enteropäällystetty tarkoittaa, että maitohappobakteerit on suojattu kestämään mahalaukun happamuuden, jolloin ne pääsevät vaikuttamaan vaikutusalueellaan suolistossa.

Probimax 8 -kapselit sisältävät myös inuliinia. Inuliini on sikurijuuresta valmistettu prebiootti, joka edistää terveydelle hyödyllisten Bifido-bakteerien kasvua suolistossa ja puhdistaa suolistoa vähentäen haitallisia suolistobakteereja ja johtaen siten terveempään suolistobakteerikantaan. Inuliini myös lieventää ummetusta sekä lisää ulostamistiheyttä ja ulosteen määrää.

Suositellaan tasapainottamaan suoliston mikrobiflooraa muun muassa antibioottikuurin tai ruokavalion muutosten, esimerkiksi ulkomaanmatkojen, yhteydessä. Sopii myös jatkuvaan käyttöön.

Annostus: Aikuisille 1-3 kapselia päivässä, yli 2-vuotiaille 1 kapseli päivässä

Laktoositon ja makeuttamaton ravintolisä

Pakkaus: 125 kapselia

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja