Edesmenneen Anna Nicole Smithin 16-vuotias tytär on kuin ilmetty äitinsä – isä jakoi tyttärestään harvinaisen kuvan

Näyttelijä ja Playboy-malli Anna Nicole Smithin tytär Dannielynn Birkhead juhli äskettäin isänsä Larry Birkheadin kanssa Yhdysvaltain isänpäivää. 

Edesmenneen näyttelijän ja Playboy-mallin Anna Nicole Smithin tytär Dannielynn Birkhead on nyt 16-vuotias ja muistuttaa päivä päivältä enemmän äitiään. Dannielynnin isä Larry Birkhead jakoi tyttärestään ja itsestään kuvia Instagramissa Yhdysvaltain isänpäivän kunniaksi 18. kesäkuuta. Toinen kuva on tuore ja toisessa Dannielynn on pieni lapsi. Larry on huolehtinut Dannielynnista aina hänen äitinsä traagisesta kuolemasta asti, kun tämä oli vasta vauva.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hieno isänpäivä Dannielynnin kanssa Duran Duranin konsertissa. Olen yrittänyt opettaa hänet hyvän musiikin pariin jo vauvasta asti. Hyvää isänpäivää kaikille isille, Larry kirjoitti. 

Larryn jakamat kuvat ovat harvinainen kurkistus Dannielynnin elämään isänsä kanssa, sillä hänen isänsä poisti kaikki hänen ja tyttärensä kuvat Instagramista toukokuussa, kun Netflix-dokumentti Anna Nicolen elämästä julkaistiin. Larry todennäköisesti yritti suojella itseään ja tytärtään dokumentin myötä kasvaneelta julkisuudelta. Dokumentti kulkee nimellä Anna Nicole: You Don’t Know Me. Larry ja Dannielynn eivät ole Larryn päätöksestä mukana dokumentissa. 

Anna Nicole kuoli 39-vuotiaana 8. helmikuuta vuonna 2007 vain viisi kuukautta tyttärensä syntymän jälkeen. Hän menehtyi reseptilääkkeiden yliannostukseen hollywoodilaisessa hotellissa.

Lue myös:

    Uusimmat