Mainos

Edes syöpä ei pysäyttänyt nuorta kehonrakentajaa – nainen jatkoi sisukkaana treenaamista

Alexis Mercer on oiva esimerkki siitä, mitä sisu tarkoittaa. Kehonrakennusta harrastava nuori nainen ei luopunut haaveistaan, vaikka syöpähoidot veivät hänen voimansa.

Kehonrakennusta harrastava amerikkalainen Alexis Mercer, 23, huomasi tovi sitten outoja oireita, jotka saivat hänet uskomaan, että jokin on pielessä. Nuoren naisen epäilykset osoittautuivat oikeiksi, kun hänen vasemman kätensä outo turvotus ja kummalliset hengitysvaikeudet paljastuivat lopulta syövän oireiksi. Hänellä todettiin imukudossyöpä, jonka vuoksi kemoterapia aloitettiin välittömästi. 

Sinnikäs nuori nainen teki diagnoosin saatuaan päätöksen: Hän tekisi kaikkensa, ettei joutuisi luopumaan rakkaasta harrastuksestaan. Alexis teki kemoterapian aikana todella kaikkensa pitääkseen yllä kuntosaliharrastustaan. Käytännössä tämä tarkoitti hoitojen aikana sitä, että hänen tavoitteenaan oli, ettei hän jättäisi yli viittä treenikertaa välistä kahden viikon jakson aikana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

 – Ensimmäiset kuusi hoitokertaa olivat todella vaikeita, mutta jälkimmäisten kuuden hoitokerran kohdalla se tuntui jo paremmalta, Alexis toteaa.

Nyt, kuusi kuukautta kemoterapian aloittamisen jälkeen hän on päässyt jo kiinni treenirytmiin, joka hänellä oli ennen kemoterapian aloittamista. Hoidoista ollaan saatu odotettuja tuloksia ja vaikuttaa siltä, että Alexis on toipumaan päin.

– Teen ihan samanlaisia harjoituksia kuin ennenkin, mutta pienemmillä painoilla, Mercer kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alexis kävi tällä erää viimeistä kertaa kemoterapiassa joulukuun 27. päivä. Helmikuussa hänellä on edessä vielä sädehoitoa, mutta hän suhtautuu tilanteeseen toiveikkaasti.

 – Mitä teet, kun elämässäsi tapahtuu jotain? Et voi tehdä mitään muuta kuin hyväksyä sen, joten olen oppinut pysymään positiivisena, ihan sama, mitä tapahtuu, Alexis toteaa.

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.