Edelmann seurasi Cruisen haastavia kuvauksia: Itse en pystyisi

Näyttelijä Samuli Edelmann yllätti saapumalla Jack Reacher -elokuvan ensi-iltaan Tukholmassa.

MTV3 tapasi näyttelijä Tom Cruisen Tukholmassa, jossa Cruise oli juhlistamassa uuden Jack Reacher -elokuvan ensi-iltaa. Cruise muisteli Kari Lumikeron haastattelussa yhteistyötään suomalaisnäyttelijä Samuli Edelmannin kanssa.

Tom Cruise näytteli Samuli Edelmannin kanssa Mission Impossible 4 -elokuvassa. Yllättäen Jack Reacher -elokuvan ensi-iltaan saapunut Edelmann kertoo Lumikerolle olleensa kuvauksissa mukana puolen vuoden ajan, vaikka suoranaisia kuvauspäiviä hänellä oli kolmekymmentä. Hienona keikkana kuvauksia muisteleva Edelmann kertoo vakuuttuneensa Cruisen hurjasta kunnosta.

– Olin paikalla katsomassa, kun Cruise juoksi Dubain maailman korkeimman rakennuksen seinällä. En ehkä itse olisi juossut kuten hän. Tai eihän sitä tiedä, mutta olisi se ollut aika haastava paikka, Edelmann hämmästelee Cruisen suoritusta.

Samuli kertoo olevansa vakuuttunut myös siitä, kuinka paljon aikaa kohtausten kuvaamiseen voidaan suuressa tuotannossa käyttää..

– Aikaa elokuvan tekoon on paljon enemmän. Esimerkiksi hiekkamyrskykohtaus kuvattaisiin Suomessa pitkään elokuvaan ehkä kolmessa päivässä ja televisioon kolmessa tunnissa. Tässä isossa maailmassa semmoisen tekemiseen voi käyttää melkein kolme viikkoa. Se oli todella vaikuttavaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat