Mainos

EasyJet laajentaa Suomessa - pilkkahinnalla Pariisiin

Euroopan johtava halpalentoyhtiö EasyJet avaa helmikuussa Suomessa kaksi uutta lentoreittiä. Yhtiö alkaa lentää helmikuun 8. päivä Helsinki-Vantaalta Manchesteriin ja Pariisin Charles De Gaulle -kentälle. Esimerkiksi Pariisiin pääsee halpalentoyhtiön siivin vain 26 eurolla.

- Näemme Helsingin mielenkiintoisena kohteena, sillä kansallinen lentoyhtiö on pitänyt Suomessa liian isoa markkinaosuutta käsissään ja halpalennoille on paljon kysyntää, sanoo EasyJetin Pohjois-Euroopan aluejohtaja Thomas Haagensen.

Reittilaajennuksen jälkeen yhtiö lentää Suomesta Lontoon Gatwickille ja Manchester Airportille sekä Pariisin Charles De Gaulle -kentälle. Lontoon- ja Pariisin-reittejä liikennöidään päivittäin, Manchesterin-reittiä neljästi viikossa.

EasyJet on yksi harvoista Helsinki-Vantaalle lentävistä halpalentoyhtiöistä. Myös Finavia on tyytyväinen EasyJet-toiminnan laajenemiseen Suomessa.

- Halpalentoyhtiöiden matkustajamäärät Suomessa ovat kasvaneet tänä vuonna yli neljänneksen, mikä tuo kaivattua piristystä kotimaisille lentokentille. Halpalentoyhtiöt myyvät jo yhdeksän prosenttia kaikista lentolipuista, sanoo halpalentoyhtiöliiketoiminnasta vastaava kehityspäällikkö Kimmo Holopainen Finaviasta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.