Mainos

EasyJet avaa kaksi reittiä Helsingistä

Tunnettu halpalentoyhtiö easyJet avaa tänään kaksi uutta reittiä Helsinkiin. Uudet kohteet ovat Manchester ja Pariisi. Yhtiöllä oli viime vuonna 110 000 asiakasata Suomessa ja easyJetin tavoitteena on kaksinkertaistaa asiakasmäärän tämän vuoden aikana.

Helsingistä lennettävät uudet reitit sisältyvät niihin yli 70 uuteen reittiin, jotka yhtiö avaa kevään aikana Euroopassa.

Halpalentoyhtiö easyJet perustelee uusia reittejään näin: Pariisi on matkailijoiden kestosuosikki, Manchester taas vilkas yliopisto-, musiikki- ja liike-elämän keskus sekä futisfanien suosikkikohde.

- Tuomme halpalennot päälentoasemille ja teemme halpalentämisestä vakavasti otettavan vaihtoehdon myös liikematkailijoille, visioi easyJetin Pohjois-Euroopan aluejohtaja Thomas Haagensen.

Kevään reittilaajennusten jälkeen easyJet tarjoaa kaikkiaan yli 500 reitin valikoiman ja yhdistää lähes 120 avainlentokenttää 28 maassa kautta Euroopan, Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän.

EasyJetin kokonaisliikevaihto kasvoi yli kymmenen prosenttia viime vuoden viimeisen neljänneksen aikana. Matkustajamäärä taas nousi samassa ajassa noin 9 prosenttia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.