Mainos

Dynamiittirikoksia tehtailtu lisää Etelä-Karjalassa

Etelä-Karjalassa on tehty kahden viikon aikana yhteensä viisi räjähdysaineella toteutettua rikosta, kertoo poliisi.

Räjähdysaineella on räjäytetty 27.5.2011 Joutsenon Roisontien varrella sijaitseva taukotuparakennus, 3.6. Ruokolahdella Käringintien ja Kivirannantien risteyksessä ollut liikennemerkki ja samana yönä Ruokolahden Virmutjoella Pohjalankilantien varressa tien turvakaide.

Edellä mainittujen jo tiedotettujen tekojen lisäksi on tullut ilmi, että Imatralla Jäppilänniementien varrella sijaitseva tukiasemarakennus on räjäytetty 1.-3.6.2011 välisenä aikana siten, että rakennus on kärsinyt vahinkoja. Rakennuksessa olleet laitteet eivät olleet vahingoittuneet.

Tänään aamupäivällä tuli ilmi, että Lappeenrannan Joutsenossa Kuurmanpohjassa oli räjäytetty traktorilla käytettävä puurakenteinen ajosilta.

Rikosten epäillään liittyvän Lappeenrannan Korvenkylässä 21.5.2011 tehtyyn räjähdysainevarkauteen.

Kaikki tutkittavina olevat teot ovat aiheuttaneet aineellisia vahinkoja, henkilövahinkoja ei sen sijaan ole tapahtunut.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki tapahtumiin liittyvät havainnot numeroon 0718736902 (virka-aikana) tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi. Havainnot mahdollisista uusista räjähdysäänistä ja muista kiireellisiä toimenpiteitä edellyttävistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan välittömästi hätänumeroon 112.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.