Duudsonit tuli taloon jatkuu: Itkua joka jaksossa

Duudsonit tuli taloon -sarjan toisella kaudella Duudsonit paneutuvat entistä syvemmin suomalaisten perheiden ongelmiin, eikä itkultakaan vältytä.

Katsojaennätyksiä rikkonut Duudsonit tuli taloon jatkuu toiselle kaudelleen tammikuussa 2013. Kevään pressitilaisuudessa edustaneet Jukka Hildén ja Jarppi Leppälä kertoivat uudella kaudella sukeltavansa entistäkin syvemmälle suomalaisten perheiden ongelmiin. Kaksikko paljasti tilaisuudessa, että tulevalla kaudella on mukana kahdeksan todella riehakasta perhettä. Duudsonit saivat jo ensimmäisen hakuviikon aikana lähes 1500 hakemusta sarjaan.

– Suomi on kyllä täynnä hulluja, että ensimmäisen kauden jälkeen oli niin paljon halukkaita tulemaan toiselle kaudelle. Ovat valmiita heittäytymään, Jarppi nauroi.

– Katsottiin niitä vain, että kääpiöperhe, hippikommuuni... Siis ihan erilaisia perheitä. Se oli hienoa, että pääsi valkkaamaan sieltä perheet, joilla oli iso unelma tai iso ongelma mihin halusivat apua, Jukka lisäsi.

Rämäpäät kertoivat, ettei tulevallakaan kaudella itkulta vältytä. Mutta kuka itkee eniten?

– Kahdeksasta suomalaisesta perheestä kaikki itki kun lähdettiin pois. Se, itkivätkö he onnesta vai surusta, jää kaikkien pääteltäväksi, Jukka kuvailee.

– Mä oon nähnyt myös kahdeksan kertaa kun Jukka itkee, Jarppi lisää.

Mitä on luvassa tulevalla kaudella? Katso kooste Subin ohjelmista: Duudsonit tuli taloon jatkuu: Itkua joka jaksossa

DUUDSONIT TULI TALOON Subilla torstaisin kello 21, alkaen 31.1. Perheet esitellään myöhemmin Subin netissä.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja